På en diktatorisk måde?

Indholdsfortegnelse:

På en diktatorisk måde?
På en diktatorisk måde?

Video: På en diktatorisk måde?

Video: På en diktatorisk måde?
Video: LITTLE BIG – SKIBIDI (official music video) 2024, Marts
Anonim

Disse adjektiver betyder at påtvinge eller have tendens til at påtvinge andre sin vilje. Diktatorisk og autokratisk understreger en diktators eller despots egenhændige, overbevisende måde: beordrede personalet om på sin sædvanlige diktatoriske måde; en autokratisk lærer, der var uinteresseret i sine elevers meninger.

Hvad betyder diktatorisk holdning?

tilbøjelig til at diktere eller befale; imperious; anmassende: en diktatorisk holdning.

Hvad er det rigtige ord for diktatorisk?

Nogle almindelige synonymer for diktatorisk er doctrinaire, dogmatiske, magistrale og orakulære. Mens alle disse ord betyder "at påtvinge andre sin vilje eller meninger", understreger diktatorisk autokratiske, håndfaste metoder og en dominerende måde.

Hvad er en diktatorisk person?

En diktator er en person, der har absolut magt - eller som i det mindste opfører sig, som om de gør, ved at besejre andre. I regeringen er en diktator en hersker, der har total kontrol over et land, uden kontrol eller balance for at forhindre magtmisbrug. Diktator kan også beskrive en person, der opfører sig sådan i mindre skala.

Hvad er det modsatte for diktator?

En demokratisk leder er en enkelt person, der styrer ved at følge ønsker og direktiver fra det folk, han regerer. Så en demokratisk leder ville være det stik modsatte af en diktator.

dictatorial manner

dictatorial manner
dictatorial manner
41 relaterede spørgsmål fundet

Anbefalede: