Når teak-surfing eller platformstrækning?
Når teak-surfing eller platformstrækning?

Video: Når teak-surfing eller platformstrækning?

Video: Når teak-surfing eller platformstrækning?
Video: 2006 Fountaine Pajot 60 Liveaboard Sailing Catamaran Yacht Tour $780 000 2024, Marts
Anonim

Teak Surfing (eller platformstrækning) er holde fast i enhver del af ydersiden af et fartøjs agterspejl (inklusive svømmeplatformen, svømmedækket, svømmetrin eller svømmetur stige) i et hvilket som helst tidsrum, mens et motoriseret fartøj er undervejs ved enhver hastighed, eller motoren går i tomgang.

Hvad er den største fare ved bodysurfing i teak-surfing eller platformslæbning?

Inhalering af kulilte kan være dødbringende - Statslovgivningen forbyder den farlige praksis med teak-surfing, platformslæbning eller bodysurfing bag en båd. Enhver i nærheden af bådens motor- eller generatorudstødning udsættes for kulilte, som kan få dem til at miste bevidstheden og drukne.

Hvad er platformslæbning?

Teak-surfing, også kendt som "platformslæbning", "dragsurfing" og "teakboarding", er nu ulovligt i alle enheder i nationalparksystemet og flere stater, herunder Californien, Nevada og Pennsylvania.

Hvorfor er teak-surfing dårligt?

Selv om teak-surfing ikke er ulovligt i nogle stater, er 1 ekstremt farligt på grund af risikoen for kulilteforgiftning og pludseligt bevidsthedstab, der resulterer i død Kulilte ("CO") er lugtfri og smagløs, og kan derfor ikke spores, indtil symptomerne først viser sig.

Er teak-surfing lovligt i staten Washington?

Mens mange stater, herunder Oregon og Californien, har forbudt teak-surfing, er det lovligt i Washington.

Anbefalede: