Hvor bor Yolanda nu?

Indholdsfortegnelse:

Hvor bor Yolanda nu?
Hvor bor Yolanda nu?

Video: Hvor bor Yolanda nu?

Video: Hvor bor Yolanda nu?
Video: FLOTA, DUERME y SANA tu SUEÑO 😴 Meditación para Dormir (Yolanda Calvo) 2024, Marts
Anonim

Yolanda Hadid er en hollandsk-amerikansk tv-personlighed og tidligere model. Hun er bedst kendt som stjerne i det amerikanske reality-tv-show The Real Housewives of Beverly Hills. Hun er mor til IMG-modellerne Gigi, Bella og Anwar Hadid.

Hvor flyttede Yolanda hen?

The Real Housewives of Beverly Hills alun har boet på sin smukke Pennsylvania-gård, hvor hun har tilbragt tid med sin voksende familie. Det seneste look, Yolanda har delt af sit hjem, får det til at se ud, som om hun har en meget fornøjelig sommer forude.

Er Zayn Malik gift med Gigi Hadid?

Ingrid Michaelson omt alte fejlagtigt Malik og Hadid som "gift", hvilket fik mange fans til at stille spørgsmålstegn ved, om parret i hemmelighed havde bundet knuden.… Michaelson undskyldte dog senere for forvirringen på hendes Instagram-historie og sagde, at hun tog fejl. "Så vidt jeg ved, er han ikke gift.

Hvem er Yolandas kæreste?

Yolanda Hadid og hendes kæreste, Joseph Jingoli, tog Baby Khai en tur i NYC. Gigi Hadid og Zayn Maliks datter, Khai, får tid til bedstemor.

Hvor meget er Yolanda Hadid værd?

I betragtning af hendes mangfoldige karriere og det faktum, at hun tidligere var gift med to meget velhavende mænd, er det næsten ingen overraskelse, at Yolanda har akkumuleret en imponerende formue på US$45 millioner, ifølge Celebrity Net Worth (kilde til al citeret statistik).

Anbefalede: