Kan jeg knække neet i første forsøg?
Kan jeg knække neet i første forsøg?

Video: Kan jeg knække neet i første forsøg?

Video: Kan jeg knække neet i første forsøg?
Video: Kan du knække dette bræt med en 1 tomme punch? 2024, Marts
Anonim

Selvom antallet ændres hvert år, knækker størstedelen af eleverne (omkring 60-70%) NEET-eksamenen i første forsøg. Grunden til dette er dedikeret fokus på studier, disciplineret tilgang, almindelige timer og til en vis grad frygten for at spilde et ekstra år på NEET-forberedelse.

Hvor mange studerende knækker NEET i første forsøg?

Når vi ser på tendensen, viser statistikken, at 60-70 % af kandidaterne klarede NEET med en score på 600+ i første forsøg. Generelt går det første forsøg med klasse-12. bestyrelseseksamen. Og NEET dækker pensum fra klasse-11 og 12. fysik, kemi og matematik.

Kan jeg knække NEET, hvis jeg starter nu?

Ja! 15 timer. er nok til at knække NEET, men du bør lave en ordentlig rutine, og du bør hvile i 7 timer og spise et måltid på det rigtige tidspunkt og give lidt tid, minimum 1 time til dig selv, være frisk, som giver dig mere energi til at læse om natten! Held og lykke!

Hvem klarede NEET i første forsøg?

MADURAI: N Jeevith Kumar, en statsskoleelev, der klarede den nationale kvalifikations-cum-indgangsprøve (NEET) med imponerende 664 ud af 720 point, har flere grunde at fejre, da det kom mod flere odds.

Kan jeg knække NEET i første forsøg uden coaching?

Ja, man kan helt sikkert klare eksamen uden coaching, og der har været eksempler på forskellige studerende, der har gjort det samme tidligere. Subhashis, der scorede AIR 205 i NEET UG-2017, og han siger, at han havde klaret eksamen uden hjælp fra nogen coaching.

Anbefalede: