Hvem er mai i avatar?

Indholdsfortegnelse:

Hvem er mai i avatar?
Hvem er mai i avatar?

Video: Hvem er mai i avatar?

Video: Hvem er mai i avatar?
Video: Hvordan ta stiklinger 2024, Marts
Anonim

Mai er en antagonist forvandlet til bifigur i Avatar: The Last Airbender. Hun er datter af en rig Fire Nation-politiker og en gammel ven af Ty Lee, Azula og Zuko. Hun sluttede sig til Azulas hold af den grund, at hun hader kedsomhed. Til sidst forrådte hun Azula og sluttede sig til den gode side.

Er Zuko og Mai stadig sammen?

Et af de vigtigste romantiske forhold er mellem Zuko og Mai, og selvom de ikke er så centrale i et par som Katara og Aang, ender de sammen i slutningen af serien.

Er Mai god eller dårlig avatar?

Mai blev først bragt i folden som en del af Azulas team sammen med Ty Lee. Bare det at være forbundet med Azula gjorde dig allerede til afskum, karakteren er en af de værste i Avatar: The Last Airbender, og laver forfærdelige ting gennem hele serien. Det er kun Ozai, der topper hende, hvad angår skurke.

Hvorfor slog Zuko og Mai op?

Deres forhold gik gennem et lille hårdt stykke på Ember Island, hvor de to slog op midlertidigt under Zukos temperament De fandt hurtigt sammen igen efter at have tilstået deres problemer. Mai var meget bekymret over Zukos konflikt om sin far og krigen, så hun forsøgte at få ham til at føle sig mere tilpas.

Er Mai Izumis mor?

Mai BEKRÆFTET som Izumis mor ved Emerald City Comic Con? Tag ikke mit ord for det, men denne Avatar-fan-side på Facebook har tilsyneladende postet, at under Emerald City Comic Con i går (2. marts) blev det bekræftet, at Mai faktisk er Izumis mor.

Anbefalede: