Har emilia fox efterladt et tavt vidne?

Indholdsfortegnelse:

Har emilia fox efterladt et tavt vidne?
Har emilia fox efterladt et tavt vidne?

Video: Har emilia fox efterladt et tavt vidne?

Video: Har emilia fox efterladt et tavt vidne?
Video: ...hvad nu? 2024, Marts
Anonim

I 2004 sluttede hun sig til rollebesætningen i krimidramaet Silent Witness. Fra 2021 hun er stadig med i showet og har nu spillet rollen som Nikki Alexander i sytten år.

Er Emilia Fox stadig i Silent Witness?

Emilia er tilbage på vores skærme som Dr. Nikki Alexander - denne gang heldigvis uden nogen sammenstød med sin bror! I showet spiller hun den ledende retsmedicinske efterforsker, der har til opgave at løse nogle mystiske forbrydelser.

Hvem forlod Silent Witness?

Amanda forlod showet i 2004, efter at hendes karakter Sam vendte hjem til Nordirland, da et medlem af hendes familie var involveret i et mord. Den nordirske skuespillerinde, nu 64 år gammel, vender tilbage til showet for at være med til at markere 25-årsdagen for Silent Witness.

Hvem erstatter Thomas på Silent Witness?

Skuespiller Jason Wong spiller patolog Adam Yeun, der erstatter karakteren Thomas i Silent Witness. Nikki og Jack kan øjeblikkeligt ikke lide nybegynderen, og han vil bringe en ny dynamik til holdet.

Hvorfor gik Clarissa stille?

Efter de tragiske og chokerende begivenheder i sæson 23's finale vender Richard Lintern ikke tilbage som Thomas Chamberlain, såvel som Lz Carr som Clarissa Mullery. Carrs karakter forlod showet i løbet af sæsonen, for at sige til hendes hold, at det var tid til at "fokusere mindre på de døde og mere på de levende "

Anbefalede: