Var lainey lewis en rigtig person?

Indholdsfortegnelse:

Var lainey lewis en rigtig person?
Var lainey lewis en rigtig person?

Video: Var lainey lewis en rigtig person?

Video: Var lainey lewis en rigtig person?
Video: Rensning cykelkæde uden kæderenser 2024, Marts
Anonim

Er Lainey Lewis baseret på en rigtig person? … Der var ikke rigtig en Lainey Lewis. Han lånte navnet fra en barndoms babysitter, så det er forkert at sige "der var ingen Lainey." Men Bill Lewis-datteren, Barry Girlfriend, Ericas bedste ven-karakter er opfundet.

Er Lainey Lewis baseret på en rigtig person?

Er Lainey Lewis en rigtig person? Og sagen er den, Lainey er ikke ægte, selvom hun måske er blevet inspireret af Barrys fremtidige kone, som Barry giftede sig med i 1990'erne.

Hvad skete der med den rigtige Lainey Lewis?

I midten af sæson 6 havde Lainey tilbage for at tage til L. A. for at forfølge en sangkarriere. Selvom dette var en bekvem grund for hendes karakter til at forlade serien, var den egentlige grund til A. J. Michalkas afgang skyldtes, at hun fik sit eget Goldbergs-spin-off, Schooled.

Er den rigtige Barry Goldberg læge?

Som sagt var Adams far Murray, der døde i 2008, også læge, og hans to brødre, Eric (Ericas modstykke fra det virkelige liv) og Barry, voksede begge op til at blive læger (Eric er specialiseret i neurologi og sovemedicin, og Barry er radiolog).

Hvem ender Lainey med?

I finalen i sæson 5 deler hun og Barry en dans. Barry kommer med ideen om ægteskab, Lainey accepterer, og de to bliver forlovet.

Anbefalede: