Er en cello større end en bratsch?

Indholdsfortegnelse:

Er en cello større end en bratsch?
Er en cello større end en bratsch?

Video: Er en cello større end en bratsch?

Video: Er en cello større end en bratsch?
Video: How where do I find my urethra to insert the catheter? 2024, Marts
Anonim

Cello. Celloen ligner violin og bratsch, men er meget større (omkring 4 fod lang) og har tykkere strenge end enten violinen eller bratschen. … Der er norm alt 8 til 12 celloer i et orkester, og de spiller både harmoni og melodi.

Hvilket instrument er større end en cello?

Bas er den største, derefter cello, så bratsch og til sidst violin. Bratsch er lidt større end violinen og ser nøjagtig ens ud på trods af den subtile størrelsesforskel. Det vigtige at indse om instrumentstørrelsen er, at det er ligegyldigt, hvor stor eller lille eleven er.

Hvor meget lavere er en cello end en bratsch?

Celloen har samme stemning som bratschen, kun en hel oktav (8 toner) lavere. Cellisten sidder på en stol med cellokroppen mellem knæene.

Er cello nemmere end bratsch?

Viola, helt klart. Alle vil have dig, du vil hurtigere kunne deltage i grupper, alt ved det er billigere, og som du siger, det er meget nemmere at transportere, gange ti. Du skulle lære nye nøgler på celloen, når du også kom ud over det grundlæggende.

Hvilken er større cello eller kontrabas?

Selvom cello og kontrabas er de største instrumenter i strygefamilien, er der en væsentlig forskel på deres størrelse. Kontrabassen måler omkring 6 fod lang og er det største instrument i strygefamilien, mens celloen er lidt mindre af natur.

Anbefalede: